Три години и половина след първата им среща, Мария и Християн Гущеров продължават да изпитват любовта, която ги е завладяла още в началото на връзката им.

"Още от първата седмица заживяхме заедно, така че сме семейство вече дълго време", споделя Мария в предаването "Звездно".

Двамата са сред най-коментираните теми в светските издания. "Това да се пише за личния ми живот, е част от моята професия. Аз съм свикнала. За Хриси това са неща, които все едно не се случват. Не коментираме, не обръщаме внимание на клюките и писанията. Не мога да кажа обаче същото за нашите близки", разказва певицата.

В момента изпълнителката се радва на актуалния си хит "Тихо", в който участва и Елена.

Наред със своите професионални ангажименти, тя се грижи с огромно старание за своите близки. "Разделила съм времето си така, че да имам възможност и да работя, и да бъда с любимите ми хора. Нищо не ми липсва и си пожелавам тази хармония да продължи да живее в мен", категорична е тя.

Съвсем скоро феновете на звездата ще могат да чуят и видят новия й проект. Песента е вече записана, а Мария е откровена, че е влюбена в нея.