Необходими продукти:

2 чаши брашно
1 чаша лешници, смлени
1 чаша масло, със стайна температура
3 / 4 чаша кафява захар

Начин на приготвяне:

1. Смесете брашното и лешниците.

2. В голяма купа разбийте маслото и захарта.

3. Смесете добре с другите съставки, покрийте и оставете за 8 часа в хладилника.

4. След като тестото е престояло, можете да го извадите от хладилника. Загрейте фурната до 150 градуса.

5. Намажете тавичка с мазнина.

6. На набрашнена повърхност разстелете тестото с дебелина 0,5 мм. С формички изрежете бисквитки и ги наредете в тавичката на разстояние 1 см една от друга

7. Печете за 20 до 25 минути, докато леко се оцветят.