Повечето звезди предпочитат да направят сватбата и медения си месец едни от най-съкровените моменти в живота си и не допускат папарашки очи да припарят до тях.

Това със сигурност обаче не е така при кралицата на риалити предаванията – Ким Кардашиян.

Звездата не само продаде правата за снимките от сватбата си за 1,5 милиона долара, но и цялата церемония бе заснета и ще бъде излъчена по телевизията през октомври.

Днес в Интернет пък се появиха и снимки от медения месец на двойката.

Сватбеното пътешествие на двамата американци бе до италианския курорт Амалфи и по-точно в хотел „Санта Катерина”, където една нощувка струва внушителните 3,300 долара.

„Сватбеното ни пътешествие беше перфектно. Най-после успяхме да останем насаме” – коментира Ким.

Меденият месец бе изненада за самата риалити звезда, тъй като тя планираше да отпразнуват сватбата си следващата година, тъй като имаше доста ангажименти. Оказа се обаче, че любимият й Крис решил да я изненада в последната минута.

Двамата били настанени в малка дървена къщичка на два етажа, в която имало огромно легло, баня със завидни размери, джакузи и тераса, която води до голяма градина, предназначена само за двамата влюбени, в която бил разположен и infinity pool.

По последни данни Ким е сключила предбрачен договор с Крис, който да опази богатството й, възлизащо на 35 милиона долара, при евентуална раздяла. Жълтите медии отчитат, че Крис е натрупал значително по-малко средства от своята съпруга и оценяват възможностите му в доста широки граници - между 8 и 16 милиона.