Мел Би бременна с третото си дете. Това ще бъде първа рожба от съпруга й Стефан Белафонте и тя чака бебето с нетърпение.

35-годишната Мел вече има две деца - Финикс Чи на 12 г. и Ейнджъл Айрис на 3 годинки, но те са от предишни нейни връзки. Съпругът й също има дъщеря от предишна връзка - 6-годишната Жизел

"Много сме развълнувани. Нямаше да чакаме и да кроим планове цели 4 години, ако това не беше изключително важно събитие за нас. Никога не можеш да бъдеш напълно подготвен."

Когато сегашната му половинка споделила радостната новина, той полял повода с чаша шампанско. Според двамата това ще е последната алкохолна напитка за Мел до раждането.

"С удоволствие отворих бутилка шампанско и вдигнах тост с думите: "Бебе, наслади се на тази чаша шампанско, защото не можеш да пиеш повече"", шеговито споделя щастливият бъдещ татко.



Двамата още не са сигурни дали искат да разберат пола на бебето предварително: "Не съм решила окончателно дали искам да знам какво ще е бебето. Сега съм малко след третия месец и детето е в по-голяма безопасност. През първите 3 месеца ми беше много зле, чувствах се много отпаднала, никога не съм била така", споделя Мел Би.

Тя е третата бременна от бившите спайски. В момента деца чакат още Виктория Бекъм и Ема Бънтън, пишат lifestyle.bg.