Двамата бяха заедно от 2002 г. Според източника на сп. US те са се разделили още преди няколко месеца, но решили да не го обявява, докато Кунис представя новия си филм "Черният лебед".

Новоизгряващата актриса от украински произход Мила Кунис и приятелят й от осем години Маколи Кълкин са се разделили, съобщи сп. US.

Говорител на 27-годишната актриса е потвърдил новината за в. "Ню Йорк пост". Раздялата бе мирна и двамата остават близки приятели, е казал той.

Според източника двойката се е разделила още преди няколко месеца, но е решила да не го обявява, докато Кунис представя новия си филм "Черният лебед" (Black Swan).

Актрисата не веднъж е разказвала за притесненията си да се задоми с 30-годишния Кълкън. В интервю през декември 2009 г. тя каза, че перспективата за брак не й харесва.

"Да не казвам, че не вярвам в брака, но той е нещо, което не е важно за мен - каза тя. - Но ще имам деца. Прекалено съм егоистична, за да ги родя сега, но когато това стане, не мисля, че трябва да съм женена. Имам нужда до мен да има някой, който да се грижи за мен и децата ми, само толкова".



Доскоро Кунис беше известна главно с гласа си, тъй като озвучава Маги в анимационния сериал "Семейният тип" (Family Guy). Тази година тя участва и в "Книгата на Илай" (The Book of Eli), но големият й успех безспорно е "Черният лебед", в който играе балерина, съперница на героинята на Натали Портман.

Засега ролята й донесе номинация за "Златен глобус" за поддържаща женска роля.