Решихме днес малко да разнообразим рубриката „Мода”, в която най-често пишем за тенденции, стил и визии, засягащи дамите.

Днес е ред на мъжете! И то на най-стилните! Точно такива намерихме в Милано, Италия на всеки един ъгъл, на всяка крачка и пресечка.

С настъпването на астрономическото лято се запитахме как ли се обличат жените по света в тези горещи дни. На какво наблягат, какви цветове, аксесоари и материи избират?

Но при подробно преглеждане на интернационални блогове и уеб страници, това което ни направи по-силно впечатление не бяха визиите на дамите, а по-скоро тези на мъжете.

Италианците са може би едни от най-стилните и поддържани мъже в света и снимките, които намерихме го доказват наново.

Да не би в последно време мъжете да се обличат по-добре от жените? Да отделят повече време пред огледалото? Или се раждат с вроден усет към модата?

Замислихме се какво въобще е стил и как бихте го дефинирали вие? Като начин на обличане само или държание, походка, маниери, разсъждения, лайфстайл? Кое според вас създава класа?



Обичаме мъже, които се грижат за себе си, в рамките на нормалното, разбира се.

Италианските мъже се познават отдалече със своя афинитет към елегантност и акцент върху детайлите.

По принцип ние жените сме пристрастените към обувките. Поне така се говори… Но хвърлете един поглед върху тези мъжки обувки – поддържани, цветни, актуалi и със сигурност не са единственият чифт в гардероба на притежателя им.