И докато преди години бяха актуални масивните татуси, покриващи цели области от женското тяло, доказателство, за което е огромният шарен татус на гърба на Черил Коул, то в последно време хитови сред звездите са малките и деликатни рисунки от мастило.

Поредното свидетелство, че тенденцията на миниатюрните и деликатни татуси е обхванала света на известните са новите нежни татуировки, които са си направили Кайли Дженър и Марго Роби.

Скоро навършилата 18 години Кайли се похвали в социалната мрежа с новия си татус - сърчице в горната задна част на дясната ръка. Първоначално феновете на звездата си мислеха, че татусът й е свързан с гаджето й - рапърът Тайга, но се оказа, че мастилената рисунка е символ на вечно приятелство.

Кайли заедно с две свои приятелки - популярните в шоубизнес средите - са решили в знак на привързаността си една към друга и на приятелството си да си направят еднакви татуси - малко сърчице, което всяка от дамите е разположила на различно място по тялото си.

Австралийската красавица Марго Роби също изпрати страта седмица с татус.

Актрисата кацна на едно от летищата в Лос Анджелис миналия петък и освен елегантна визия демонстрира нова татуировка - малка котва във вътрешната част на крака, под левия глезен.