Екзотичната ромка с карибско тяло Пенка се окичи с корона много преди финала на най-красивото шоу „Мис България 2013”.

Претендентките получиха специална задача от ментора си Евгени Минчев, в която трябваше да се подредят сами по красота от 1-во до 18-то място. Без изобщо да му мисли и да чака чуждо мнение Пенка се качи на най-високата стълбичка и остави конкурентките си да коментират и да се нареждат след нея. За пореден път знойната ботевградска дама заяви високото си самочувствие и без много да се мае грабна наградата в задачата – короната на Мис Дворец, с която Евгени Минчев я окичи.

Четете още: Кандидатка за Мис България обвини конкурентка в проституция и участие в оргии!

Разбира се, поведението й за пореден път предизвика дискусии и неодобрение сред останалите хубавици. Но негативното настроение към Пенка бързо се прехвърли към двете основни дразнителки в момента в Двореца – Звезделина и Миглена. Най-възрастните сред претендентките не спират да налагат ред, да критикуват за хигиената по-младите момичета и да им дават напътствия как да готвят без някой да ги е питал. Това раздели момичетата на нови два лагера – младите и старшите. Нанси, Франсин и Ашли не скриха яда си от съветите на Звезди и Меги. Блондинката от село Юнаците дори заяви готовност да влезе в пряк словесен сблъсък с „каките”. До къде обаче ще стигнат раздорите в Двореца предстои зрителите на TV7 да видят в дейли епизодите на „Мис България 2013” до края на седмицата.

Тази вечер лайф изданието на шоуто е изключително важно за четири от претендентките. Ваня, Велина, Пенка и Вили са номинирани за изгонване и само зрителите ще решат съдбата им. За да спечелят симпатиите на аудиторията, карето красавици е готово на всичко и ще поеме лични предизвикателства. На какви изпитания ще бъдат подложени хубавиците, зрителите могат да видят тази вечер, в живото студио на „Мис България 2013” по TV7 от 21 часа.

Ваня в риалити шоуто "Мис България"

Водещите Кирил Ефремов и Камелия ще осъществят една болезнена среща. Бащата на Ваня – Илко Попчев, който преди 16 години е отнел живота на майка й, за пръв път ще има възможност да бъде чут от дъщеря си. Красивата пловдивчанка е имала тежко детство и е отгледана от родителите на покойната си майка. Как ще се справи Ваня с най-трудната житейска ситуация ще стане ясно тази вечер. В лайф епизода „Мис България 2013” ще сбъдне и голямата мечта на едно сираче – Пенка. Накъде буквално ще полети ромката с тази своя мечта? Навън от Замъка или към финала на шоуто?

Вижте всички претендентки за короната на ''Мис България''