Автор
Woman.bg

Много й отиват: Вижте визиите от новия клип на Галена

Вчера се състоя дългоочакваната премиера на най-новия видеоклип на Галена към песента „Много ми отиваш”.

Видеото е заснето на 19 юни и от тогава насам феновете на певицата го очакваха с нетърпение.

Eто какво обръщение към почитателите си публикува изпълнителката на своята Фейсбук страница: "Мили мои, клипът ще бъде факт в 23:00 тази вечер в ефира на Планета HD. Много се извинявам за цялата ситуация, която се създаде, но наистина нещата не зависеха само от мен, а целта ми както винаги беше да доизпипам и последния детайл. Надявам се да не ми се сърдите и да се насладите на крайния продукт.
Колкото до слуховете за VIP Brother - да, получих покана, но я отказах, не смятам, че имам нужда от такава показност. Целувки и до скоро!"

Клипът започва със запален фен на певицата, обут с терлици, който си я представя с различни визии.

Всички те следват линията на сезон пролет-лято 2012.

Първата визия от клипа е на Givenchy и включва черна рокля с интересни детайли, в комбинация с обувки без ток на Giuseppe Zanotti.

Втората визия от клипа включва бански със златни детайли от лятната колекция на Michael Kors:

Визия номер три е доста футуристична и това си има логично обяснение, роклята от нея е на изключително нестандартния Paco Rabanne. Обецата на звезда е под формата на рог и е на Givenchy.

Следващата дреха, на която стилиста на певицата Добри се е спрял, е от лятната колекция на нестандартния дизайнер David Koma.

Следва визия със страхотни очила от колекцията на Анна Дело Русо за H&M, която ще бъде представена в България в началото на идната седмица. Черният топ също е с марка H&M, а полата е Gizia.

Следва рокля Givenchy, която присъства в гардероба на поне две известни дами, кои са те ще разберете в някой от следващите ни материали.

Галена се мултиплицира в клипа си с рокля на Paco Rabanne и с боти без ток на Giuseppe Zanotti.

Една от последните визии на певицата включва бански на H&M, за който вече писахме.

Друга от ексцентричните визии на певицата включва очила под формата на ръце с лакирани в яркочервено нокти. Те са дело на Линда Фароу.

Последната визия на певицата се състои от панталон от лятната колекция на Roberto Cavalli и горнище на La Perla.

Допадат ли ви визиите на Галена и коя от тях най-много, очакваме да разберем от коментарите ви