Елегантната и креативна Оливия Палермо успява с нежен замах да се превърне в една от най-мощните стилни икони на съвремието ни и да впечатли всеки с уникалното си присъствие.

Този път Оливия няма да ни гледа спокойно от множеството фотографии, запечатващи стила й, докато ние се чудим как успява да бъде толкова безупречна.

Тя слиза от недостъпния си пиедестал на публична личност, за да сподели някоя и друга модна хитринка.

След кратки преговори с европейските аутлет лидери, Chic Outlet Shopping®, тя се съгласява да разкрие своите топ модни трикове.

„Модата винаги е била важна за мен – израснала съм в Ню Йорк, но често съм пътувала до Европа и бързо осъзнах колко стилни и модерни са европейците.

Така че, когато започнах да уча в Париж бях внезапно увлечена. Не мога да й (Европа) устоя оттогава – работя в Париж, Милано и Лондон, което ми позволява да фиксирам представата си за култура и мода. ”

Говорейки за това какво прави едно модно преживяване незабравимо 26-годишната Палермо казва:

„Толкова съм заета, че шопингът е нещо, което трябва предварително да планирам. Винаги търся отлично обслужване, но нямам предвид да е бързо и стегнато, каквото получавам в Манхатън. Харесвам онзи тип гостоприемност, който ме кара да се чувствам специална. Без бързане, без сборичквания и много ВИП отношение.”



Когато става дума за стилни съвети Оливия бързо подчертава колко важни за един хубав гардероб са флоралните мотиви, металик материите, етно принтовете, пастелните тонове, кашмира и големите шапки.

„Флоралният принт е квинтесенцията на летния ми гардероб – особено когато става дума за обувките ми на Karen Millen и цветните панталони на Dolce& Gabbana.”



Оливия признава още, че е един от най-важните, градивни елементи на стила й е дамската чанта.

Когато стане дума за съчетаване на дрехи и аксесоари, Оливия е известна с натуралния си усет към създаване на иновативни комбинации.

„Бялото сако придава на всичко чувство за лукс; нося моето с всичко – от дънки до копринени рокли. Lacoste предлагат красиви кройки на бели сака, както и Reiss.”

Що се отнася до металик тренда: „Тънък златен колан допълва визията перфектно. Нося такъв, за да придам форма на някоя рокля или пък го съчетавам с панталон с ръб.

Симпатична тенденция за този пролетно-летен сезон са ярките мотиви, които вече са навсякъде. Страхотен начин да носите ярки цветове е избор на панталони с неонов принт.”