Модата е освен изкуство, вдъхновение и страст, така също и начин на себеизразяване.

Наистина, ако се вгледаме по-детайлно ще открием, че начинът, по който се обличаме, е отражение на собствения ни характер. Затова днес сме ви приготвили няколко модни стила, като се надяваме да разпознаете собствената си персона в някой от тях.

Модерен (тренди)

Вие държите на тенденциите както в облеклото, така и в красотата и интериорния дизайн. Искате да знаете какво е модерно, за да сте на гребена на вълната. Обичате експериментите и не се страхувате от промени. Вашият стил се мени в зависимост от това какво носят всички останали или какво сте видели на страниците на любимото списание.

Кежуал

Вие сте от онези момичета с перфектна фигура и черти, които нямат нужда от много и различни дрехи, за да изглеждат добре. Вие добре знаете, че класата идва отвътре и затова изглеждате еднакво добре в дънки и чисто бяла тениска, както и в класическа всекидневна рокля с права кройка. Не обичате да усложнявате живота и вашата мантра за живота е "малко, но достатъчно".

Цветна и нестандартна празнична визия

Елегантен

Може би сте имали примери на елегантни жени в семейството си, може би е въпрос на усет при вас, но определено обичате класиката. Самата вие сте от онзи тип жени, които обичат да подчертават женствеността в себе си. Издигате на пиадестал дамското във всичките му разновидности и държите на представите за семейството, брака и децата. В същото време сте ярка личност със стремежи в кариерата.

Кашмирът - най-вълшебната материя!

Бохемски

Обожавате пътешествията, с които да опознавате нови култури и в същото време да се чувствате удобно. За вас е важно да сте непрекъснато в движение, но и да ви е цветно, комфортно и приятно. Бохемският стил издава още жизненост и енергичност, каквато малко хора в днешно време притежават. Подходящи са леките и ефирни материи, раздвижени кройки и свободно падащи по тялото блузи.

Съседското момиче

За вас тенденциите нямат значение, защото вие притежавате уникален чар. Кецове, тениски, суитшъри подхождат идеално на широката ви усмивка. Каре, райе и дънков плат лесно могат да бъдат намерени в гардероба ви. Вие сте сигурна в себе си, не се страхувате да разчитате на излъчването си, за да постигате целите си. Не обичате да подражавате на другите и това е силната ви страна.

Артистичната

Какво да кажем повече - вие сте човек на изкуството и пренасяте това свое усещане във всеки аспект от живота. Тиранти, широки ризи, блузи с принтове и точки - тези неща ще открием, ако надникнем в гардероба ви. Истината е, че обичате да сте в центъра на вниманието и умело постигате това, благодарение на усещането си за мода. От тези хора сте, които живеят в собствен приказен свят, което може да забележим и в облеклото ви.