Автор
Woman.bg

Моника Валериева: Венета Райкова е злобна и си измисля

Преди време бившата "отчаяна съпруга" Вихра имаше конфликт с Венета Райкова, който явно все още я държи, а преди дни той избухна пак с нова сила, видя HotArena.net

В последния си статус във Фейсбук Моника Валериева се изказа съвсем неласкаво за Венета Райкова и даде ясно да се разбере, че е отказала поканата на "горещата водеща" да гостува предаването й.

Четете още: Моника разкри с кого Николета прави секс срещу заплащане

Интересно е, че бившата на Иван Вихра коментира статуса на Валериева така: "Харесвам те, Моника! Много си точна в оценката си!" с което не само подкрепи мнението на Моника за Венета, но и даде заявка за нов конфликт с устата русокоса водеща.

Статуса на Моника е продиктуван от жлъчта, с която Вената я заля в дебютния за този телевизионен сезон епизод на "Горещо".

Водещата коментира предполагаемите отношения между Валери и Моника по следния начин: "Идва ред на знайните и незнайни златотърсачки, които искат да се намърдат в леглото му. Най-активна е Моника Валериева, която не разбира, че сексът не е повод за запознанство и това, че е преспала веднъж с Валери Божинов не я прави новата Николета Лозанова".

Четете още: Венета изригна: Разберете истината за Николета и Валери!

Четете още: Валери: Сам съм!