Автор
Woman.bg

Мъжете остават невежи за женската сексуалност

Докато повечето мъже са убедени, че знаят всичко за женската сексуалност, дамите свидетелстват точно за обратното.

Това показва допитване, направено по поръчка на френския производител на дамско бельо Soft Paris.

Докато 65% от мъжете се фукат с познанията си за женските сексуалност, само 49% от дамите са съгласни с това. Над половината от жените смятат, че мъжете не са съвсем осведомени как трябва да действат, за да се чувства партньорката напълно удовлетворена.

Допитването показало, че 50% от мъжете без успех се опитвали да намерят точката G, а 23% дори не били в състояние да открият клитора.

Четете още: Колко сексуални партньори трябва да има една жена, за да бъде щастлива в брака

Що се отнася до ерогенните зони, 33% от мъжете смятат, че те варират при различните жени. 39% от мъжете и 42% от дамите смятат, че най-ефективният начин да бъде доведена жената до оргазъм е да се стимулира клитора й.

На въпроса "Има ли значение размерът" положително отговорили 4% от мъжете и 20% от жените.

37% от мъжете твърдят, че партньорката им симулира оргазъм на всеки трети полов акт, докато жените, които признават, че правят това, са едва 16 на сто.

Всички мъже казват, че жените мастурбират, но това се признава само от 22% от дамите.

"Резултатите учудиха. Струва ми се, че съществува недостиг на общуване между двата пола и има голяма разлика в това, което мислят мъжете и жените. Женската сексуалност дори е по-сложна, отколкото сме смятали първоначално... и мъжете все още не са осведомени за нея в достатъчна степен."

Четете още: Парите могат да купят любов

Източник: БГНЕС