Актрисата и модел Брук Шийлдс работи с дизайнера Дейвид Флинт Ууд, който успява да претвори нейните мечти в изпълнени с топлина стаи.

Всекидневната стая на актрисата е в наситено сиво, комбинирано с бели тавани, врати, прозорци и фризове, които контрастират меко върху стените.



Трапезарията е сравнително малка, но е обзаведена практично и непринудено.



В кухнята също има камина и маса за хранене, но с правоъгълна форма. Тя е мултифункционална, тъй като това я прави много по-практична за семейство с малки деца.



В не много просторната семейна стая са комбинирани мебели в разнообразен стил. Канапето и креслата са съчетани с масичка за кафе, която е направена от винтидж куфар на Луи Вюитон, а до стените са поставени практични и функционални шкафчета за вещите.



Основната спалня е обзаведена с малко мебели, а основните разцветки са бяло, синьо и тъмнокафяво.



Банята не е много голяма, но е приятна като атмосфера. Тя е обляна от светлина, а контрастът между бяло и тъмнокафяво подчертава спретнатия дизайн на стаята.



Приятната интимна атмосфера в гостната е подчертана от меките тонове на кафяво, бяло и червено. Камината е фокусна точка в стаята. Какаовите стени са много удачен избор за гостната, тъй като тонът им е много топъл.