Днешната модна битка среща две красиви актриси, а именно русокосата съблазнителка Амбър Хърд и черната перла Кери Уошингтън.

Разковничето, изправило една срещу друга звездните дами, е изящна бяла рокля с миди дължина от Resort колекцията за 2014 на J. Mendel.

Въпросната дреха се откроява с ретро шик излъчване, напомнящо блясъка на стария Холивуд. Само прозрачните асиметрични панели придават на тоалета модерна нотка.

Първа с романтичния шедьовър се появи Амбър Хърд. Актрисата, която медиите периодично събират и разделят с Джони Деп, бе забелязана с роклята началото на август месец на пресконференция във връзка с новия й филм "Параноя".

Тогава компания на тоалета й правеха светли токчета модел "Batignolles" от Christian Louboutin - пленителен аксесоар, който за жалост не беше по мярка на Амбър.

Русата коса на Хърд бе стилизирана в небрежна опашка, гримът й бе нежен и деликатен, а единствените бижута, на които актрисата бе заложила, бяха елегантни обеци с диаманти от Dana Rebecca.

Преди няколко дни нежната бяла рокля от J. Mendel украси тялото и на Кери Уошингтън.

И Кери също като Амбър бе решила да съчетае роклята с токчета модел "Batignolles" от Christian Louboutin, но не с nude варианта, а с белия.

Четете още: В гардероба на: Кери Уошингтън за Glamour

Другите аксесоари във визията на Кери бяха клъч чанта от Hunting Season и часовник от Movado.

Четете още: Познайте марката: Белите обувки на Кери Уошингтън