Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Джейда Пинкет-Смит или Адриана Лима?

Често срещан гаф в света на богатите и известни е две звездни дами да бъдат забелязани с еднакъв тоалет - факт, който неминуемо води със себе си въпроса "На коя й отива повече?".

На 9-ти май миналата година се състоя японската премиера на лентата "Мъже в черно 3".

На бляскавото събитие по представянето на филма присъстваше и красавицата Джейда Пинкет-Смит, която бе дошла, за да придружи половинката си Уил Смит, изпълняващ главната роля във въпросната кинопродукция.

За случая преуспялата дама бе заложила на бяла рокля от пролетната колекция за 2012 на Alberta Ferretti. Изящната дреха, открояваща се с геометрични "сut-out" детайли, нежно подчертаваше женствените извивки на Джейда.

Косата на госпожа Смит бе стилизирана във вълниста прическа, преметната на една страна.

Лъчезарна, самоуверена и с прекрасен тоалет – Джейда представляваше магнит за обективите на фотографите и истинско вдъхновение за нежната половина от гостите на събитието.

Преди броени дни Адриана Лима присъства на гала вечер в Маями, Флорида. На нея ангелът на Victoria Secret се появи с малко по-различен вариант на роклята от Alberta Ferretti.

Дрехата, която украси сексапилното тяло на Адриан, се характеризираше с по-дълбоко деколте от това на оригиналния модел, показан на ревюто.

Несъмнено промененото деколте придаваше на Лима много предизвикателен облик, който макар и да беше въздействащ не преминаваше границата на добрия вкус и седеше на страна от вулгарното излъчване.

Красива и усмихната Адриана за пореден път засвидетелства статута си на модел за подражание.