Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Елизабет, Дженифър или Хайди?

Италианският бранд Versace винаги е бил един от модните властелини, създаващи ефектни творения, които се отличават не само с впечатляващ дизайн, но и с качествени материи и професионална изработка.

Затова и въобще не се учудихме, че три известни дами са заложили на дреха, дело именно на въпросния бранд за своите публични изяви.

Разковничето, което изправи звездите в ожесточена модна битка, е рокля с футуристичен дизайн и мини дължина част от последната есенна колекция на марката.

Първа дизайнерския тоалет облече актрисата Елизабет Банкс. Тя се появи със светлосивия вариант на роклята юли месец по време на ревю на Atelier Versace по случай есенната им колекция.

Аксесоарите, които красавицата бе подбрала - сиви обувки на ток и сребриста чантичка - също бяха от есенната колекция на Versace.

Визията на магнетичната Елизабет се допълваше от небрежен кок, грим, включващ така наречените "котешки очи" и розов гланц.

Черният вариант на роклята украси тялото на Дженифър Хъдсън, която я предпочете за своя светска изява, състояла се началото на миналия месец в Канада.

Гласовитата знаменитост бе комбинирала шикозното творение със същия модел обувки като колежката си Елизабет Банкс, но в черно.

Вълнистата прическа, розовo червило и лилав лак добавяха нежно и момичешко излъчване към сексапилната визия на звездата.

Световноизвестният модел Хайди Клум се появи с черната рокля със сребристи детайли по време на презентация по случай тазгодишните европейски музикални награди на MTV, на които тя бе водещ.

Същият модел обувки като на другите две звездни дами допълваше тоалета на красавицата.

Конска опашка, опушен грим, сребърни пръстени и маникюр в цвят металик завършваха тоалета на Хайди.