От години в светските среди се коментира, че Кание Уест харесва определен тип жени, а бившата му приятелка Амбър Роуз и настоящата му съпруга Ким Кардашиян са живото доказателство за това.

Двете звездни дами си приличат не само по пищните задни части, които обичат да демонстрират по всевъзможни начини, но и по стила си на обличане, като последното ясно се потвърждава от днешната звездна модна битка, в която главни действащи лица са именно двете известни дами.

Разковничето, което изправи двете красавици с женствени форми една срещу друга, е любовта им към роклите, подчертаващи извивките им.

Именно тази любов създаде неразривна връзка между риалити дивата Ким Кардашиян и дрехите от латекс, на които тя често залага. Като с подобна на една от прилепналите латексови рокли на Ким, по-точно тази, с която арменката присъства на представянето на парфюма си в края на миналата година, се появи преди броени дни и Амбър Роуз.

Как бременността промени стила на Ким

Вижте всички тоалети от латекс, с които се е появявала Ким, ето тук!

Роклята на Амбър бе светлорозова, но по дизайн много напомняше на дрехата, избрана преди година от Ким. Същата прилепнала кройка, същото голямо деколте. Остава само да ви попитаме - Коя е съчетала дрехата по-добре и на коя й отива повече според вас, дами?

Битката на пищните дупета: Ким или Амбър?