Миналият месец фолк певицата Цветелина Янева изненада феновете си с нов дует.

За всеобщо учудване той не бе с някой колега от музикална компания Пайнер, а с рап певеца Явор Янакиев, известен на публиката с псевдонима 100 кила. Решение, което не се понрави на мнозина, които не пропуснаха да заклеймят рапъра като предател и продажник, заради избора му да запише песен с поп-фолк звезда.

Истината е, че песента породи доста противоречиви реакции у българските меломани – докато едни я обявиха за новия летен хит, други я определиха като неритмична и пълен провал.

Въпреки спорните музикални качества на песента не може да се отрече, че клипът към нея е доста ефектен, а тоалетите Цветелина Янева демонстрира са пленително дръзки. Като след целия арсенал от изящни дрехи и аксесоари, с които звездата се разхожда в рамките на видеото, впечатление прави една розова латексова рокля прилепнала по тялото.

Ако дрехата ви изглежда позната, това е защото с нея вече сме виждали Ким Кардашиян. Пищната арменка се появи със секси миди роклята, дело на дизайнера Atsuko Kud, още края на миналата година на събитие в Сидни.

Дами, на коя според вас й отива дрехата повече?