Автор
Ева Лъчезарова

На коя й отива повече: Рокаджийското яке на Burberry

Днес в рубриката си „На коя й отива повече” имаме необичаен гост.

Това е Кралят на поп-фолка – Азис. Умишлено решихме да не променяме заглавието, тъй като Василка, както е известен певецът, често обича да говори за себе си в женски род.

Съвсем наскоро Азис свали цели 31 килограма. Певецът споделя, че е постигнал това благодарение на диетоложката Енджи Касабие. Той комбинира специалния хранителен режим и с ежедневни занимания във фитнеса. По този начин успя да постигне тялото, за което винаги е мечтал. Сега певецът не крие, че новата фигура му дава повод за много по-голямо самочувствие и увереност.

Азис непрекъснато поства нови, и нови снимки в своя Facebook профил, демонстрирайки колко много се гордее с новата си визия. Той не пропусна да я увековечи и във фотосесия, дело на фотографа Петър Тодорински.

"Винаги съм се чувствал отлично в светлината на прожекторите, но сега искам постоянно да демонстрирам новата си физика. Толкова добре се чувствам в тялото си, че даже успяхме да заснемем фотосесията за по-малко от 30 минути, което е своеобразен рекорд.”, сподели Краля на попфолка.

С новоизваяното си тяло той е много по-смел в решенията си относно стайлинга, за който не се доверява на друг, а разчита изцяло на собствения си вкус.

Именно в последната си фотосесия той се появява с яке на Burberry, което е любимо на доста световни звезди.

Бритни Спиърс дори се снима с него в последния си клип Till the world ends.