Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Селена Гомес или Кейти Пери?

Безспорен е успехът, който жъне тазгодишната пролетно-лятна колекция на Dolce & Gabbana. Определена от създателите си като завръщане към сицилианските корени, тя набързо омая сърцата на родни и световни знаменитости.

Затова и не се учудихме, че именно тя е разковничето, изправило в ожесточена модна битка две от красавиците на съвременния шоубизнес, а именно Селена Гомес и Кейти Пери.

Средата на миналия месец чаровната Селена присъства на премиерата на най-новата лента с нейно участие "Spring Breakers", която бе представена в рамките на фестивала 2013 SXSW Music, Film + Interactive Festival.

На събитието лъчезарната певица и актриса се появи в ефектен тоалет от две части от Dolce & Gabbana, който красноречиво доказа, че тя е вече не малко момиченце, а уверена млада дама.

Визията на звездата се състоеше от цветно бюстие, пола тип "молив", решена в пленителен коралов цвят, и светли обувки на ток от Giuseppe Zanotti.

Вълниста прическа и окъпани в коралова прелест устни завършваха визията на Селена.

Средата на този месец се състоя любимото на звездите Coachella Pool Party, на което присъства и талантливата певица Кейти Пери.

Тя привлече погледите на околните с впечатляващия си стайлинг, включващ цветното бюстие от Dolce & Gabbana, с което вече бе забелязана Селена Гомес, и пъстра пола, отново дело на италианската модна къща.

Визията на Кейти, излъчваща много чар и настроение, се допълваше от бели обувки с масивен ток и ретро шик излъчване и винтидж клъч чанта от Lulu Guinness.