Автор
Woman.bg

На коя й отиват повече: Ботушите на Christian Louboutin

От известно време насам забелязваме звезди като Дженифър Лопес, Ким Кардашиян и др., с предизвикателни ботуши до над коляното, които сe наложиха и сред останалите известни и стилни дами.

Ще се спрем на две от най-коментираните певици в музикалния шоу бизнес – Риана и Рита Ора.

В началото на годината Риана реши да промени визията си, появявайки се с платинено руса коса при посещението си на клубa Roxbury в Холивуд.

Знаем я с права, къса, дълга, къдрава, страстно червена, кафява и черна коса, затова и не ни учуди премяната на 24-годишната поп звезда – тя е един истински хамелеон!

Новата прическа бе съпроводена от раирана блуза на Stella McCartney, къси панталонки от деним и ултра високи черни ботуши на Christian Louboutin.

Риана не можа да се раздели с новите си ботуши дни наред, съчетавайки ги с тоалет изцяло в деним и maxi блуза по време на баскетболен мач:

Тази година на музикалната сцена дебютира една млада дама, която взриви музикалните световни сцени със своите парчета и позитивна енергия.

Преди няколко дни сексапилната изпълнителка Rita Ora се появи със същите ефектни ботуши с дължина над коляното на Christian Louboutin.

Поп принцесата не веднъж е сравнявана с Риана, но двете твърдят, че между тях няма вражда, напротив – те дори се подкрепят и уважават.

Новото протеже на Джей-Зи бе комбинирала ботушите със свободно падаща риза и пухкаво в цвят мента за свое радио участие в Лондон.

Според вас коя от двете звездни дами е съчетала ботушите на Christian Louboutin по-добре?