Автор
Woman.bg

Най-ефектните подаръци, които Ким и Кание са си правили

Ким Кардашиян и Кание Уест са от онези звездни двойки, които никога не са се притеснявали от публичността.

За разлика от знаменитости като Брад Пит и Анджелина Джоли или Мила Кунис и Аштън Къчър семейство Кардашиян - Уест с охота надига завесата на личния си живот и прави обществено достояние доста съкровени моменти от него.

Ким и Кание нямат абсолютно никакво притеснение и дори обожават да споделят с феновете си всички скъпи подаръци и разточителни изненади, които си правят с повод, а доста често и без.

И макар понякога да са твърде самовлюбени и прекаляващи с натрапването на личността си пред обществото, трябва да им се признае едно – невероятно сладки са в старанието и изобретателността, които проявяват, когато стане дума за демонстрация на чувства.

Убедете се в това, като видите не просто най-бляскавите, но и най-идейните подаръци, които рапарът и пищната арменка са си правили:

Просто в знак на любов, 12 септември 2012 година

Изпълнителят подари на Ким, която тогава все още му беше само гадже, малка бяла персийска котка на име Мърси. Уникален подарък, направен без никакъв повод, ако това не е любов, здраве му кажи.

По случай бременността, януари 2013 година

За първата бременност на Ким Кание й направи ефектен подарък - изящна златна гривна с диаманти от Cartier, струваща 65 000 долара.

Рожденият ден на Ким, 2013 година

Когато риалити звездата иска нещо, тя го получава. Доказателство за това е рожденият ден на Ким преди две години. Тогава тя поиска от Кание домашен спа център в новата им къща и не просто го получи, а се сдоби с най-луксозното спа, за което някой е чувал.

Предложение за брак, октомври 2013 година

Кание Уест никога не е пестял средства, когато става въпрос за Ким. В това може да се убедите само с един поглед на годежния пръстен, който той й подари, а именно бижутерийно произведение на изкуството с 15-каратов диамант, струващо 8 милиона долара.

Годежните пръстени на звездите

Коледа, 2013 година

За Коледа същата година певецът изненада любимата си с чанта Birkin, която е истински уникат и е специално изрисувана от известния художник Джордж Кондо.

Свети Валентин, 2014 година

Изненадата, която Кание подготви на Ким за празника на влюбените миналата година, бе 1 000 червени рози, с които красноречиво доказа, че неговата кралица заслужава не просто най-доброто, а по много от най-доброто.

Денят на майката, 2014 година

Поредният романтичен жест, който рап изпълнителят направи за своята Ким, бе издигането на цяла стена от бели рози, хортензии и божури.

Рождения ден на Ким, 2014 година

За миналогодишния рожден ден Ким получи екскурзия до Хаваи и поредния невероятно изобретателен подарък - уникална по рода си чанта Birkin, изрисувана от малката й дъщеричка Норт Уест.

Деня на майката, 2015 година

Госпожа Кардашиян - Уест посрещна празника със стая, отрупана с бели рози и вечеря в лъскав ресторант в Сао Пауло под звуците на струнен квартет, свирещ песните на Сам Смит, и келнери, които придружават всяко ястие, което носят, с разчустващата реплика: "Това е от господин Кание Уест за най-добрата майка на света!"

Рожденият ден на Кание, 2015 година

От всичко написано до тук по-скоро ще решите, че Кание е този с романтичните жестове и впечатляващите подаръци, но вярваме, че Ким успешно ще промени мнението ви с изненадата, която му подготви за рождения му ден тази година.

Смуглата красавица нае целия Staples Center в Лос Анджелис за един звезден баскетболен мач, по случай празника на своята половинка.

Като за целта бе довела любимите NBA играчи на съпруга си, както и негови приятели, сред които Джон Ледженд и рапъра Туга, за да си спретнат всички заедно една баскетболна среща в чест на Кание.

Част от звездното парти бяха и красивите мажоретки на Lakers.

Не можем да не споделим с вас и посланието, което Ким написа под един от фотосите от вечерта, които качи в Инстаграм профила си: "Честит рожден ден на най-добрия ми приятел в целия свят. Ти си най-невероятният съпруг и баща! Вдъхновяваш ме всеки ден! Сбъдваш всичките си мечти и е прекрасно да съм до теб и да гледам как се случва всичко това! Имаш златно сърце! Дано имаш най-хубавия рожден ден!"