Автор
Woman.bg

Най-хитовите модели гащеризони според фигурата

Лято 2015 ни предлага изобилие от вдъхновяваи тенденции - гащеризони, макси рокли в интересни принтове и кръгли слънчеви очила в бохо стил.

Когато говорим за гащеризони обаче, е важно да отбележим, че те не отиват на всеки модел фигура, защото за някои от тях например се изисква да имаш дълги и стройни крака.

Ето защо ти представяме подбор на моделите гащеризони, подходящи за различните типове тела:

Висока и слаба: Дълъг гащеризон

Избери гащеризон с дълги крачоли и ефирна материя. Той ще ти осигури прохлада през лятото, освен това ще отива на фигурата ти и ще изглеждаш доста секси. Със същия успех би могла да избереш такъв в деним, или милитъри материя, но с впити крачоли, което да ти даде необходимата доза елегантност.

Фигура - миньон: Гащеризон с къси панталонки/дънков сукман

Този модел гащеризон в момента е доста актуален, като много звезди го предпочитат за всекидневието си. Придава особена небрежна елегантност, като едновременно с това ще направят краката ти да изглеждат по-дълги. За бохо визия си избери такъв с "разкъсани" елементи. Дължините на крачолите могат да бъдат от много къси, до коляното.

С широк ханш - изрязани елементи/полугащеризон

Ако имаш фигура тип "круша", гащеризонът с изрязани елементи в областта точно под бюста е точно за теб. Също така можеш да последваш хрумката на редица звезди и да изпробваш т.нар. "полугащеризон" в две части - летен панталон с висока талия и боди.

Гащеризонът със средна дължина до коляното пък е универсален и можеш да го носиш каквато и фигура да имаш. Можеш да си избереш такъв в милитъри стил и впити кръчоли, като комбинираш със сладки токчета на платформа. Това е задължително условие за дължина под коляното - да издължиш оптически фигурата си с обувки на ток.