Много хора мечтаят за слава и успешна кариера.

Въпреки че са известни от първия миг, в който са се появили на бял свят, героите на днешния ни материал не познават спокойствието на обикновения живот.

Те непрекъснато са преследвани от жадни за сензация фотографи. Децата на известните личности не посещават средностатистическите училища, не си играят спокойно в градинката пред блока.

В няколко поредни материала ще ви покажем най-известните деца на звездите.



За разкош ще започнем с най-известната родна мъничка знаменитост. Става въпрос за Никол Божинова – дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов. Първата нейна снимка, която видяхме беше папарашки кадър от болницата, след това я видехме в специална фотосесия заедно с родителите й, а отскоро Николета започна все по-често да поства снимки на дъщеричката си, която се превърна в истинска знаменитост преди да навърши две годинки. Съвсем наскоро стана ясно и че майка и дъщеря ще участват в нов проект по ТВ7.

Харпър Бекъм все още не се беше появила на бял свят, а вече всички говореха за нея. Четвъртото дете в семейство Бекъм нямаше как да не е момиче. Харпър се роди на 10 юли 2011 г. и от тогава насам момиченцето води активен светски живот. Виктория започна да води Харпър на ревюта от съвсем миничка, освен това тя често посещаваше и футболните мачове на татко Дейвид.

Медиите започнаха с охота да коментират стила на малкото момиченце и тя за секунди се превърна в истинска звезда.

Бебето на десетилетието обаче несъмнено е принц Джордж. Раждането му предизвика истинска истерия във Великобритания. Джордж Александър Луи носи титлата принц на Кеймбридж. Той е първият принц на Кеймбридж от 190 години. Детето на Уилям и Кейт заема трето място в линията на британския трон - след принца на Уелс - Чарлз и след самия принц Уилям.

Съвсем наскоро се появиха и първите официални снимки на кралското бебе, които за пръв път не са дело на професионален фотограф, а на бащата на Кейт - Майкъл Мидълтън. Фотосите можете да видите тук