Автор
Woman.bg

Най-известните любовници на ХХ век: Джон Кенеди

Вече ви разказахме за любовните похождения на вечния Франк Синатра.

Днес е ред на един друг известен любовчия:

Джон Фицджералд Кенеди – президентът със секси-имидж

Има мъже, които чисто физически не издържат дълго без близък контакт с жена. Такъв е случаят и на американския президент Джон Кенеди. Разправя се, че след няколко часа „целомъдрено“ въздържание държавният глава получавал непоносимо главоболие. Любвеобилният политик често „минавал“ по три жени за един ден – официалната си съпруга, официалната си любовница и някоя съблазнителна „прелетна птичка“. Веднъж Джон казал: „Чувствам се задоволен с жена, само след като сме имали интимен контакт три пъти, и то всеки път по нов начин“.

Никоя особа от женски пол не била в безопасност насаме с Кенеди – той почти гарантирано вкарвал поредната си жертва в леглото. Щом го обземело сексуално желание, независимо от времето и мястото, президентът веднага угаждал на нагона си. Популярен бил и един забавен виц, според който Джон е правил секс със стриптизьорка в шкаф.



Тайните на прелъстяването

Каквото и да си говорим, властта винаги е била секси! Какво остава пък, ако тази власт е в ръцете на млад, чаровен и широко усмихнат мъж. Жените буквално били луди по Кенеди! На фона на други политици – мъдри и в напреднала възраст – Джон изпъквал с младостта и енергичността си. Слуховете настрана – президентът наистина бил изключително потентен. Той смятал секса за естествена човешка потребност и не желаел да се ограничава в този аспект. При това хич не страдал и от липса на обожателки – жените се блазнели от перспективата да станат любовници на младия и чаровен държавен глава. За тази цел в Белия дом дори била оборудвана специална стая с уютно диванче. Кенеди често изпращал жена си в имението им извън града, за да не му се пречка.

Според биографите Джон е преспал с около 1500 жени. Впрочем той далеч не бил добър любовник – Кенеди правел секс изключително за лично удоволствие, без да се интересува от желанията на партньорките си. Въпреки това една от любовниците му признала следното: „Сексът с президента – това бяха най-разтърсващите 30 секунди от живота ми“.