Автор
Woman.bg

Най-красивите тоалети на "Златните глобуси" през годините

Остават броени дни до тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Златен глобу"с и докато със затаен дъх чакаме заветната неделя, в която ще се проведе събитието, нека си припомним най-красивите тоалети, които звездите са демонстрирали на червения килим на филмовия форум през годините.

Кейт Мос

Когато си говорим за красиви тоалети, няма как да подминем бляскавата рокля, с която Кейт Мос се появи на Златните глобуси през далечната 1995 година. Ако драматичната визия на грациозната Кейт не ви стига, за да ахнете от възхищение, то тя хваната ръка за ръка с Джони Деп и съвършенството, което лъха от тази двойка, наистина ще го направи.



Сара Джесика-Паркър

Пет години по-късно актрисата Сара Джесика-Паркър се разходи по червения килим на наградите с онази рокля, да, точно така онази, която бе обявена за Richard Tyler и извоюва на звездата статуса на модна икона.



Салма Хайек

През 2003-а година мексиканската грация нажежи страстите до червено, появявайки се на престижното филмово събитие с дълга алена рокля, дело на Narciso Rodriguez.

Изящна и невероятно ефектна в минимализма на своя дизайн и идеално подчертаваща пропорциите на фигурата на Салма, тази рокля е не просто дреха, а апотеоз на изяществото.



Кейт Бланшет

Друг любим тоалет от "Златните глобуси" е ефирната синя рокля от Jean Paul Gaultier, на която Кейт Бланшет бе заложила за появата си на наградите през 2005-а година.

Има ли нужда от повече думи, като само един поглед ще ви убеди в съвършенството на тази дреха, умело съчетаваща в едно блясъка на стария Холивуд и модерната визия.

Дженифър Гарнър

Наситено червената рокля на Дженифър Гарнър от церемонията по раздаването на "Златните глобуси" през 2005-а година несъмнено може да бъде определена като най-красивата рокля, с която актрисата се е появявала някога.

Истински шедьовър на Valentino, ефектно гравитиращ между сексапилната, кокетна визия и елегантното излъчване.