Благодарение на Балзак е възникнал един израз, който кара милиони жени да потреперят – “жена на балзакова възраст”.

При това всички си представяме някаква грохнала старица, въпреки че Балзак е имал предвид 30-годишни дами… Съвсем ли ви се скапа настроението?

Не се отчайвайте – има жени, които независимо от природните закони продължават да бъдат световно признати красавици, въпреки че вече са прехвърлили 40-те. Може да не са на 25 години, но пък са омъжени са най-преуспелите, красиви и сексапилни мъже на планетата, а милиарди други мъже сънуват тези хубавици в еротичните си сънища… И тези звезди на възраст от 40 до 50 години са сигурни, че животът им тепърва започва!

Наоми Кембъл (22 май 1970 г.) – 41 години

Топманекенката знае много добре как да се поддържа във форма. Неслучайно 41-годишната черна пантера изпревари всичките си млади конкурентки в завоюването на сърцето на милиардера Сергей Доронин.

Наоми се гордее с това, че е надарена с красота от самата природа, без да прибягва до ботокс и рестилайн. Единственото “изкуствено” оръжие на хубавицата са удължените мигли.

В храненето Наоми се старае да се придържа към вегетарианска диета, а няколко пъти годишно спазва и популярната сред звездите диета с лимонада от пречистена вода, пресен лимонов сок, кленов сироп и малко чили.

Тренировките на звездата включват пилатес и жиротоник. Въпреки че системите са доста различни, и при двете се обръща внимание на връзката между съзнанието и тялото, както и на ползването на дишането за координиране на движенията. Освен това и двете методики развиват силата на “носещите” мускули – на корема, бедрата, диафрагмата и седалището – които поддържат гръбнака.

Очаквайте продължение