Днес официално бе потвърдена информацията, че Ким Кардашиян се развежда само след 72 дни брак.

Сред таблоидите тръгнаха упоритите слухове, че сватбата на риалити звездата е бил поредният начин тя да натрупа милиони. Въпросът обаче защо толкова рано реши да подаде молба за развод, остава тайна за нас.

В днешния материал ще ви представим още няколко звезди, известни с кратките си бракове.

Бритни Спиърс и Джейсън Александър

Бритни Спиърс се омъжи за пръв път на 3-ти януари 2004 г. в Лас Вегас. Тогава тя сключи брак с приятеля си от детинство – Джейсън Александър. Бракът им продължи само 55 часа и бе анулиран скоропостижно. По-късно същата година Бритни се омъжи за втори път – за Кевин Федърлайн, мъжът който според доста от феновете й докара певицата до лудост.

Дрю Баримор и Том Грийн

Дрю Баримор има два изключително кратки брака зад гърба си. Първият продължи само 30 дни. Тогава актрисата се омъжи за Джерами Томас. Сватбата им се състоя през 1994 г. През 2001 г. Дрю се омъжи за Том Грийн, който продължи 5 месеца.

Шер и Грег Алман

Шер и Грег Алман решават да се оженят през 1975 г. Идеята им дошла толкова спонтанно, че решили да наемат самолет и да заминат за Лас Вегас, където да сключат брака си. Девет дена по-късно двамата разтрогват брака си. От тогава насам Алман се е женил още пет пъти.

Робин Гивънс и Майк Тайсън

Двамата се срещат през март 1987 г., оженват се през февруари 1988 г. и се развеждат на св. Валентин 1989 г. Това обаче не е нищо в сравнение с другия скоропостижен брак на Робин. Тя се омъжва за инструктора си по тенис през 1997 г., но размисля още същия ден и решава да се разделят.

Очаквайте продължение