Автор
Woman.bg

Най-лошите гаджета от света на киното и телевизията

Всяка дама мечтае да намери перфектния мъж и колкото и да е субективно въпросното понятие, несъмнено в представата за идеална половинка на всяка жена, независимо от нейната възраст, неотлъчно присъстват определения като мил, грижовен и верен.

Истината обаче е, че в процеса на търсене на този мечтан субект редица дами, независимо дали в тийнеджърските си години, или в по-зрелите, попадат поне на една гнила ябълка. Но не се притеснявайте, все пак както са казали хората – " За да намериш принца, трябва да целунеш поне няколко жаби."

Живото доказателство за това идва под формата на една интересна селекция, представяща десетте най-гадни гаджета, които сме виждали на големия екран. От Даниел Клифър от "Дневниците на Бриджит Джоунс" през Тузара от "Сексът и градът" чак до Били Лумис от "Писък" – всичките до един невероятно сексапилни и невероятно добри в разбиването на женското сърце и психика.

Те довличат много сърдечни болки на любимите ни екранни героини, но пък нагледно доказват, че са необходимото зло, което довежда главната героиня до срещането и оценяването! на негово величество идеалния.

Вижте най-лошите фикционални гаджета от света на киното и телевизията в нашата

Източник: glamourmagazine.co.uk