Дизайнерите не престават да ни учудват с всеки изминал моден сезон.

Какви оригинални чанти „се излюпиха” през сезон есен-зима 2011?

Отговора на този въпрос можете да получите от материала, който смеви подготвили.

Longchamp by Jeremy Scott

Известният американски дизайнер Джерами Скот работи със звезди като Мадона и Бритни Спиърс. В България с негово творение може да се похвали певицата Галена, която е неуморна почитателка на модните изкушения.

За този сезон Джерами Скот си сътрудничи с френската марка Longchamp. Дизайнерът, известен със своето изненадващо въображение, решил да разнообрази класическия модел чанта на Longchamp като добави върху него различни снимка на хапчета.

„Плюшената” чанта на Louis Vuitton



Марк Джейкъбс, друг дизайнер известен с неповторимата си оригиналност, не престава да придава нови, и нови форми на чантите Louis Vuitton. Марк е креативен директор на марката. В есенната колекция, която е изпълнена с класически модели на известния бранд, впечатление ни направи пухкавата чанта, която се откроява от останалите предложения. Тя е изработена от овча кожа. Чантата определено има излъчването на плюшено мече, но дали ще допадне на поклонничките на класическия Louis Vuitton предстои да разберем.

Всички чанти от колекцията можете да видите тук

Малките чантички на Anndra Neen



Сестрите-дизайнерки от Мексико Фиби и Анет Стефанс стоят зад модната марка Anndra Neen. Те създават аксесоари, които привлякоха погледа на всички в модния свят. Техните чанти представляват съюз между модата и съвременното изкуство. Чантичките-клетки определено ще се харесат на по-екстравагантните дами.

Уникалните чанти на Christian Louboutin



Вече ви показахме впечатляващите чанти от актуалната колекция на мосю Лубутен.
Е, все още не сме спрели да мечтаем за тях …

Впечатляващите чанти на Stella McCartney

Стела Макартни се обърна назад към минимализма по отношение на чантите от актуалната си колекция. Те са в различни геометрични форми и цветове.