Канадец реши да изненада половинката си с не какъв да е годежен пръстен, а такъв, направен от... мъдреца му.

"Ние сме нетрадиционна двойка, обичаме да се забавляваме и този пръстен символизира точно това. Най-ценното нещо, което мъжът ми можеше да ми даде е част от него. Все пак мъдрецът е растял вътре в него и е преживял цялата болка от ваденето му. Това за мен символизира колко точно той е готов да направи за мен, през колко неща да мине, за да бъда аз щастлива", разкрива годеницата Карли.

Всъщност, двамата заедно са решили това да бъде пръстенът. "Бракът е важно решение, предложението за брак също. Така или иначе, той ме изненада, защото не ми каза, че ще ми предложи на Хелоуин и го направи пред цялото си семейство", казва още тя.

Да се омъжиш в хартиена рокля

В замяна, Карли също подготвила изненада за бъдещия си съпруг Лукас - пръстен с нарисуван зъб, на който е написан текста на песента, звучала когато двамата са се запознали.

За бижутера, направил уникалния пръстен това е първият път, в който клиент иска да бъде направено бижу именно от мъдрец. "Бях изумен, и все пак това е най-доброто творение в кариерата ми", категоричен е той.

А вие, момичета, как бихте реагирали ако получите подобен пръстен?

Вижте годежния пръстен на Ева Лонгория