Автор
Woman.bg

Най-популярните гурута в света на влоговете за красота

Независимо дали търсите съвет за грим и прическа или просто полъх вдъхновение, знаете, че YouTube ви очаква с множество предложения в лицето на прекрасни момичета, създаващи „красиви“ видеа.

„The beauty vloggers“ са интересно общество, което се подчинява на един единствен закон – споделяне на красота и грижа за нея.

Нека ви представим най-популярните и забележителни дами, поддържащи собствени канали за красота в мрежата.

Мишел Фан (Michelle Phan)

Обичана и следвана от милиони Мишел съумява да изгради своя мини империя за красота, която се поддържа от множеството ѝ ангажименти по света – изявява се като гримьор, консултант, риалити герой, а напоследък и като създател на линия продукти за декоративна козметика.



Канди Джонсън (Kandee Johnson)

Тя е гримьор по професия, обожава модата, да готви, да създава красиви неща със собствените си ръце, да се смее и обича. Има няколко влога, но най-популярният от тях е този за красота и грим.



Сестрите Ел и Блеър Фоулър (Elle & Blair Fowler)

Ел и Блеър са едни от ветераните в грим влоговете, а през 2011-та Блеър (брюнетката) стана най-младият гримьор, нает да работи за Седмица на модата в Ню Йорк. За своите последователи в мрежата сестрите представят множество трикове за грим и коса, препоръчват конкретни продукти и правят подаръци на най-лоялните си зрители.



Таня Бър (Tanya Burr)

Таня е една от най-любимите влогърки на почитателкити на красотата. Големи имена в козметичния бранш като Clinique се доверяват на уменията ѝ като гримьор и специалист в грижата за красотата и я превръщат в посланик на компанията.



Ингрид от Miss Glamorazzi

Сладка, очарователна, талантлива и... знаеща какво е да се бориш с акне. Ингрид е талисманчето на beauty влогърките и е добра приятелка с много от тях. Определено има какво да се научи от нея.



Zoella

Британка, със забавен темперамент и безспорни умения и познания в сферата на грима. Тя е най-добрата приятелка на Tanya Burr и двете често правят съвместни видеа.