Топлото време това лято е повече от задоволително, но и затрудняващо избора за сватбена прическа.

Вдигната, спусната, на една страна, права, къдрава… изборът е разнообразен и много голям. Но на каква прическа да се спре бъдещата булка?

Ако сватбата се състои през лятото, то по-добре заложете на кок или прическа с вдигната коса. Ако обаче държите косата ви да е спусната и да се радва на ветрец, който леко да я подухва, то една от най-прекрасната и красива прическа за булката, е вълнистата коса.

В момента са много актуални спуснатите вълнисти коси. Буклите трябва да бъдат колкото се може по-естествени.

Тази прическа е подходяща за онези булки, които не искат драстична промяна във визията си, а просто да придадат повече сексапил и романтика към цялостната си визия.

Не се притеснявайте, тъй като тази прическа стои чудесно на блондинки, брюнетки и червенокоси дами с дълга или средно дълга коса.

Ако косата ви е по-къса, но задължително искате за сватбата си дълга, вълниста коса, не се отчайвайте - за щастие много салони предлагат услугата удължаване на коса.

Къдриците придават особена романтика и красота. Това като, че ли е най-лесният и най-естествения начин за оформяне на булчинска прическа.

Като украса може да използвате гребен за коса с бляскави акценти по него в комбинация с подходящ медальон и нежни обеци.

Бъдете най-красивата булка с обемна и вълниста коса!

И все пак сме подбрали снимки за дамите, които биха избрали по-скоро вдигната сватбена прическа: