Автор
Woman.bg

Най-странните трикове за красота на звездите

Говорим ли за красота, представите на всеки са различни, но има определени звезди, които са еталони за женска красота навсякъде по света. Представяме ти най-странните трикове за красота на едни от най-красивите жени на планетата!

Можеш да пробваш някоя звездна "тайна" следващия път, когато се чудиш как да разрешиш даден beauty проблем!

Гуинет Полтроу

Блондинката е известна с красивата си бяла усмивка. Тайната? Вместо вода за уста тя използва олио, или зехтин, за да се отърве от излишните микроби по зъбите. Разбира се, някои дентални специалисти твърдят, че тази практика не е особено полезна да се прави често.

Тайната на Гуинет за перфектно тяло: секс и пак секс!

Дженифър Лопес

Певицата няколко пъти е обявявана за звездата с най-секси тяло на планетата. В интервюта тя е споделяла, че ароматът на олио от грейпфрут за нея е факторът, който потиска апетита и тя се храни по-малко. Специалистите са категорични, че ако човек го прави по 15 минути на ден, може да отслабне значително и да промени хранителните си навици.

Катрин Зита-Джоунс

Хитринката, с която тя си служи, за да постигне една от най-красивите тъмни коси в Холивуд е домашния балсам, който използва. Тя си го приготвя от мед и бира и въпреки че "мирише като бъчва с алкохол с дни", тази маска е перфектна за постигане на здрава и силна коса, твърди актрисата.

Сандра Бълок

Това определено ще ти прозвучи странно, но актрисата, която наскоро беше обявена за най-красивата жена на планетата, твърди, че гелът против хемороиди прави чудеса. Тя го използва за справяне с торбичките под очите си и твърди, че наистина действа много добре!

Виктория Бекъм

Това е черешката на тортата на днешния списък със странни трикове, защото г-жа Бекъм почиства кожата си с...плацента от овца. Разбира се, за това тя харчи хиляди долари, но според изследвания плацентата от бозаиници наистина върши чудеса за регенериране на клетките.

Виктория Бекъм заряза секси тоалетите