Автор
Woman.bg

Най-страстните холивудски двойки: Хайди Клум и Сийл

По времето, когато Хайди Клум и Сийл се срещат, моделката е бременна с детето на Флавио Бриаторе.

Връзката и с боса на Формула 1, обаче е приключила месец преди да срещне бъдещия си съпруг, защото Хайди попада на снимка, на която Бриаторе целува богатата наследница Фиона Сваровски.

Хайди и Сийл се срещат на церемонията GQ Awards, която се провела в Лондон, но любовните искри започнали да прехвърчат няколко седмици по-късно, когато двамата се срещат в лобито на хотел в Ню Йорк.

Моделката и певецът започват да излизат заедно, на Клум признава на Сийл, че е бременна от друг месец след като връзката им започва. Изпълнителят обаче е толкова влюбен в Хайди, че двамата решават да отгледат детето заедно.

Когато Хайди ражда дъщеричката си Лени през 2004 г., Сийл приема ролята на неин роден баща. Година след раждането на Лени двойката сключва брак на скромна церемония на плажа в къщата на певеца в Пуерто Ваярта, Мексико

Двойката има три деца: Хенри, Йокан и Лу. Сийл пък решава да осинови Лени и в момента тя носи неговата фамилия.

Хайди Клум и Сийл са известни не само с „навика“ си да се женят, подновявайки ежегодно любовните си клетви, но и с откровените си признания. Сийл окачествява сексуалния си живот с Хайди като „горещ, пикантен и страстен“.

Топ манекенката пък споделя: „Ние не сме от онези двойки, които имат нужда от карнавални костюми и ролеви игри в леглото. Сийл много добре знае как да ми достави удоволствие. Но не изключвам вероятността да си купя някой забавен секс-костюм след десетина години“.

Двамата не се притесняват да демонстрират нежност и не пропускат случай да покажат колко са влюбени един в друг.