10. Кандис Суанпоул - 2 млн. долара. 22- годишната блондинка от Южна Африка е един от най-новите ангели на Виктория Сикрет. Кандис е на корицата на италиански Vogue, тя е и рекламно лице на марката True Religion.



9. Наталия Водянова
- 4 млн. долара. Руският модел има собствена линия за бельо Etam, също така тя е рекламно лице на марката парфюми Guerlain.



8. Каролин Мърфи – с приходи от 4, 3 млн.долара. Тя е рекламно лице на козметичния гигант Estée Lauder, има договор с Tiffany & Co., Tom Ford и др. Също така, освен като модел красавицата се изявява и в киното.



7. Лара Стоун - 4.5 млн. долара. Рекламни договори с Versace, H & M, Prada и DKNY. През есента на 2010 г. холандският модел става лице на Calvin Klein Inc.



6. Дария Вербови – 4.5 млн. долара. Полякинята спечели цяло състояние, след като подписа с козметичния гигант Lancôme Paris. Тя е лице на марката Stefanel, YSL, Versace и H & M.



5. Алесандра Амброзио – е също бразилка и също една от ангелите на Викторияс Сикрет, като влиза в десятката и на най-печеливши модели за 2011 година с приходи от 5 милиона долара. Освен с гиганта за бельо, Амброзио има рекламни договори с Dolce & Gabbana, Moschino, бразилската марка Colcci за спортни облекла, и Carlos Miele jeans.



4. Адриана Лима – е бразилски топмодел и една от ангелите на Виктория Сикрет. С рекламни договори за бельо и календар на марката, както и участие на Бразилския форум на модата, моделката е по-богата с 8 млн. долара.



3. Кейт Мос – се нарежда на трето място с 13, 5 милиона долара. С рекламни кампании за Dior cosmetics, Vogue Eyewear, David Yurman, Rimmel и YSL.



2. Хайди Клум – е на второ място по приходи, със значителните 20 млн. долара. Немският супермодел значително увеличи банковата си сметка през изтеклата година с разнородни телевизионни проекти и като рекламно лице на редица козметични марки. Въпреки, че красавицата приключи с 13-годишното си участие към модният гигант Виктория Сикрет, тя направи няколко успешни телевизионни предавания - Project Runway (за млади дизайнери), предстоящите 20-епизода детско шоу, 'Seriously Funny Kids', както и Germany's Next Top Model (Следващият топ модел на Германия), които също се отразиха много положително на банковата й сметка.



1. Жизел Бюндхен – с приходи от 45 милиона долара за 2011, води класацията, за най-печеливш супермодел.
Бразилката е рекламно лице на едни от най-големите световни марки, като H & M, Dior и Versace. Като лице на шампоаните Pantene тя е допринесла за повишаване на продажбите в Бразилия с над 40%. Значителен принос към състоянието на красавицата е и нейната колекция летни чехли и сандали Ipanema, която създаде през 2001 г. и от която само за 2010 са били продадени над 250 млн. чифта. Също така Бюндхен получи допълнителен бонус, за това, че хонорарите и се изплащат в евро и в бразилски реали. По този начин тя допълнително увеличи приходите си, тъй като двете валути имат повишение в борсовите индекси спрямо долара през изминалата година.