Автор
Woman.bg

Най-впечатляващите рождени дни на известни наследници

Звездните деца често се превръщат в по- или почти толкова известни личности, колкото и популярните им майки и татковци.

Родителите, градили цял живот кариера искат да осигурят на децата си най-доброто парти за рожден ден, което те ще си спомнят и което ще ги кара да се чувстват щастливи.

Представяме ви най-впечатляващите партита за рожден ден на известни наследници, които определено ще ви накарат да "ах"-нете!

Норт Уест

Рожденият ден на щерката на Ким Кардашиян и Кание Уест - Норт Уест, се превърна в подобие на музикалния фестивал Coachella. Водещи на събитието бяха по-малките сестри на Ким - Кендал и Кайли, които се включиха в своеобразно караоке. Подобно на мащабния фестивал, на този имаше специални гримьори, които да рисуват лицата на децата, както и фризьори, които да им правят плитки типично по момичешки. За целта беше нает същия терен, на който се провежда музикалния фестивал в Калифорния. Гигантското виенско колело, издигащо се на полянката пък приканваше приятелите на Норт Уест за един "птичи поглед" от високо.

Сури Круз

Когато през 2008-ма година Сури Круз навърши две години, родителите й похарчиха 100 хиляди долара за празненството. Всяко дете, поканено на рождения ден е получило своя собствена торта, като най-голямата, разбира се, беше оставена за рожденичката - на четири етажа, украсена със захарни фигурки - пеперуди и зайчета в розово. Подобен беше и осмият й рожден ден, като Кейти сподели снимка, на която в кръгъл поднос се виждаха няколко къпкейка, на които пише "Честит рожден ден, Сури!".

Шон Престън и Джейдън

Мама Бритни определено знае как да глези синовете си! Това, по което те са запалени, са скейтбордите, ето защо темата на партито за рождения им ден беше именно такава! Гигантска рампа за скейтборд е била монтирана в огромното помещение, за да могат гостите на събитието да ги използват и да се забавляват. Бритни пък като горда майка сподели снимки от празненството.

Бру Айви Картър

Гордите родители Бионсе и Джей Зи наемат цяла ботаническа градина, за да направят парти за малката Блу Айви. Темата на партито е била "принцеси", като всички на него са носили специални корони, а сред основните актракции са били малко лъвче и маймунче. Специално за партито пък, групата, от която тръгна Бионсе - Destiny's Child се събрали отново за един музикален поздрав към малката звездна щерка.


Ако вашето дете е още мъничко и не можете да вдигнете лудо парти за рождения му ден, то ви съветваме да му осигурите сладка забава с най-цветния и развиващ детската активност подарък - цветна и забавна играчка за гимнастика.

Играчка, с променящи се светлини, звуци и музика, над 12 занимания и играчки за откриване, възхитителните животни играчки и трите нива на игра "порасни с мен" забавляват от новороденото до малкото дете!