Иска ли питане коя е най-добре облечената дама в Холивуд? Безспорно това е красивата актриса Наоми Уотс, която пленява сърцата на околните не само с чара си, но и с добрия си подбор на тоалети.

На 11-ти този месец в Лос Анджелис се състоя премиерата на последния филм с участието на русокосата знаменитост. Лентата носи името "The Impossible" и представя ужасът, който преживяха десетки хиляди, след цунамито в Индийския океан през 2004-та.

Появявайки се на въпросното филмово събитие Наоми остана вярна на себе си – усмихната, лъчезарна и с прекрасен тоалет разбира се.

На червения килим звездата изглеждаше величествено и изтънчено, засенчвайки всички останали. Харизматичната дама бе облечена във впечатляваща дълга до земята рокля.

Дизайнерската дреха, украсила тялото на Уотс, е от Resort за 2013-та на Zac Posen и се откроява с флорални елементи, асиметрични ръкави и гол гръб.

Обеци със сапфири от J/Hadley, пръстен Jennifer Meyer и ефектна прическа, носеща духа на стария бляскъв Холивуд, допълваха визията на хубавицата.

Гримът на Наоми бе нежен и дискретен, напомнящ за нейната изтънчената и изискана същност.

Няколко дни по-късно в Ню Йорк се проведе поредното събитие свързано премиерата на филма "The Impossible".

На него прекрасната Наоми се появи с къса коктейлна рокля от пролетната колекция за 2013-та на Calvin Klein, която бе съчетала с черни сандали на ток част от същата колекция на американския бранд.

Актрисата изглеждаше зашеметяващо в светлото дизайнерско творение и за пореден път се доказа като талантлива, красива и магнетична дама.