Автор
Woman.bg

Не можеха да продадат мечето, докато не се появи най-неочакваният купувач

Днес ще обърнем поглед към една забавна случка, която доказва, че човек никога не трябва да губи надежда.

Алън и Брендън са братчета от Лос Анджелис, които решават да поискат от баща си повече джобни за оставащите дни от ваканцията си. Таткото на момченцата не удовлетворява желанието им, но им предлага да продадат голям плюшен мечок, който стои на тавана на къщата им, за да изкарат сумата, която искат.

Братята се въодушевяват от идеята и веднага излизат на улицата пред дома си с мечока, но часове наред минувачите ги подминават. В един момент Алън губи надежда и решава, че е по-добре да се прибират, защото никой няма да купи плюшената играчка. Брендън обаче няма намерение да се откаже и успява да убеди и брат си да изчакат още малко. Буквално няколко минути по-късно наистина се намира купувач за играчката и то не кой да е, а Анджелина Джоли, която случайно минава по улицата с дъщеря си Шайло.

Въпреки че момченцата искат 50 долара за играчката, актрисата дава по петдесет на всеки и освен това се снима с тях и се запознава с родителите им, които разкриват, че звездата е била много мила, възпитана и земна.