Носителката на Оскар Никол Кидман засне цели три фотосесии за августовския броя на Vogue Германия. Тя застана пред обективите на творци като Патрик Демаршелиер, Камила Арканс и Брус Уебър.

Гланцираните корици на модната библия са украсени от шармантната Никол. И като казваме две имаме предвид и предната, и задната. А страниците на списанието са обсипани с фотографиите от трите сесии, всяка от които представя Кидман в различна светлина.

Причината Vogue да посвети летния си брой на австралийската актриса е символичното отпразнуване на връчената ѝ наскоро награда от Cinema for Peace Foundation за всеотдайността ѝ към социалните промени и активността ѝ в подкрепа на правата на жените по света.

Изданието включва и обширно интервю със звездата, а също и с нейни близки приятели и колеги.

За Никол главната редакторка на германския Vogue казва: „Успехът не е успял да задоволи Никол Кидман. Напротив – гладът ѝ за нови преживявания е неутолим. Ние сме очаровани от този аспект на характера ѝ. Истински дар за нас е фактът, че тя бе готова да участва в това издание на Vogue. Не само защото ни отдаде толкова много от личното си време, но също и защото отвъд нейния холивудски професионализъм тя се открои като достъпен и проницателен човек.“