След като нападателят на италианския Парма Валери Божинов и плеймейтката Николета Лозанова направиха всичко възможно горещата им любов да стане достояние на цяла България (и Италия), сега те замислят съвместна изява на непревзет фронт.

Става въпрос за музикалната сцена.

Огнената пловдивчанка Николета, която наскоро записа парче с печално известния си съгражданин - рапъра Ванко 1, била амбицирана да издаде цял албум.

Естествено, амбициозното начинание ще бъде спонсорирано от 25-годишния Валери.

Той вече е направил достатъчно, за да задоволи капризите на хищницата по отношение на козметиката и парцалките, нямало как да не се предаде пред новия й проект, пише sportline.bg.



Песента "Запази вечерта", която Ванко 1 вече е изпълнявал заедно с Ирина Флорин, сега вече имала нов текст, написан специално за партията на Николета.

В албума, който мисли да създаде бившето гадже на националния вратар Николай Михайлов, тя планирала поне две песни на италиански.

В тях участие е планирано за Божинов, който заряза майката на сина си Валери младши - Алисия, заради прелъстителката от тепетата.

По съвсем неслучайно съвпадение на обстоятелствата експоловинката на футболиста е фолкпевица. За Лозанова обаче перспективата не била чалгата, а поп музиката.