Автор
Woman.bg

Николета Лозанова: Нямам представа кой ще снимаме, аз съм само водеща

„Нямам представа кой ще снимаме, аз съм само водеща. Екипът ни е много по-голям и нека да внимават звездите“. Това обяви водещата Николета Лозанова пред bTV, която стартира „Папараци” в ефира на телевизията.

„Такива предавания има във всяка страна. Просто звездите да внимават. Искам да кажа, че ние не изкривяваме нещата, а ги показваме такива каквито са”, обясни Николета. Тя сподели още, че скоро с дъщеря им ще отидат при Валери Божинов в Италия и семейството ще живее там.

„Ще деля времето си между Италия и България, защото ще живеем там. Ще пътувам, но така се стекоха нещата. Обичам да живея в Италия, защото там е много спокойно”, обясни още водещaта.

Четете още: Вижте тоалетите на Николета от Седмицата на модата в Милано!

Бориса Тютюнджиева беше първият гост на Николета в таблоидното й предаване. Бориса отговаряше на въпроси на Николета, уж, за да разсее слуховете за враждата помежду им, но е очевидно, че беше поканена, защото е новото гадже на продуцента на предаването Андрей Арнаудов.

Приликата между двете красавици е повече от явна! Като се почне от дългите прави тъмни коси, допълнени с екстеншъни, после се мине през еднакво дебелите вежди, нацупените устни, подчертани с телесно червило и се стигне до еднаквия тен - питаме ли се "това ли е новата мода сред звездите?"

* Бориса и Николета

Четете още: Николета Лозанова: Изградих се като водеща, гордея се със себе си!