Парижките фотографи буквално са обсебени от канадската актриса с български корени Нина Добрев.

Красавицата от „Дневниците на вампира” е сред звездните гости, които наблюдават дефилетата по време на Седмицата на модата във френската столица.

Нина очарова и най-педантичните модни спецова, появявайки се с два уникални тоалета в две последователни вечери - рокля в червено и черно на Versace и тъмносиня ултракъса рокля на Chanel, комбинирана с дълго сако.

Четете още: Нина Добрев на почивка, показа наедрели форми (снимки)

Папараците документират всяка стъпка на младата звезда - независимо дали е на шопинг или се любува на красотите във френската столица.

Освен безупречния стил на звездата впечатление прави и стройното й тяло. След като за известно време Нина бе видимо понапълняла, сега красавицата отново демонстрира перфектна фигура.

"Цял Париж е в краката на младата Нина Добрев", "Погледнете я, тя е самата елегантност. Ако не знаехме, че не е родена тук, щяхме да решим, че е съвършената французойка."

"Качете я на подиума за следващата Седмица на модата" - това са само част от коментарите, които шестват из френските модни и светски издания по адрес на актрисата.