След раздялата на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, на Кортни Кардашиян и Скот Дисик, на Джулия Робъртс и Даниел Модър и тази на Гуен Стефани и Гавин Росдейл, най-накрая на хоризонта се задава не една, а цели две нови и видимо влюбени звездни двойки, които да ни възвърнат вярата в съществуването на това възвишено чувство.

Въпросните двойки са Нина Добрев и колегата й Остин Стоуел и Ирина Шейк и Брадли Купър, които сякаш на пук на целия куп от звездни раздели, без свян демонстрират страстните чувства към половинката си.

Нина и Остин потвърдиха слуховете, че са заедно едва преди седмици, когато за първи път открито се целуваха и прегръщаха по време на почивката си в Сен Тропе.

Към днешна дата те вече са обратно в Ню Йорк, но все така пламенно демонстрират привличането си един към друг. Пример за това е поредицата от снимки, които папараците им направиха преди няколко дни. На въпросните фотоси звездите са уловени да се разхождат из града, небрежно облечени и видимо хлътнали до уши един по друг.

Другата нова звездна двойка – руският топмодел Ирина Шейк и холивудският актьор Брадли Купър, пък в момента са си взели заслужена почивка от работните ангажименти и се наслаждават на любовта си на италианската ривиераа.

Именно там двамата бяха заснети вчера да си бъбрят и целуват, докато се качват на яхта, с която да обиколят красивото крайбрежие.

Припомняме ви, че двамата официално са заедно от май, когато бяха забелязани открито да се целуват в Ню Йорк. Малко преди това Ирина се раздели с футболиста Кристиано Роналдо след 5-годишна връзка и за учудване на мнозина заяви: "Мислех си, че съм намерила идеалния човек, но се оказа, че не е така. За мен идеалът е честен джентълмен, който знае как да се държи с жените. Не харесвам мъже, който правят половинките си нещастни. Когато една жена е с неточния човек и е несигурна - тя се чувства грозна. Аз бях в това положение, признавам. За двама души е важно да вървят в една и съща посока и да искат едно и също нещо".