Най-ексцентричната изпълнителка Лейди Гага си има нова мания.

Певицата непрекъснато търси нови дизайнери и нови начини да бъде уникална. Последната любимка на звездата стана руската дизайнерка Уляна Сергеенко, която черпи вдъхновението си от пищните тоалети на руската аристокрация.

По време на престоя си в Лондон Гага се появи с два тоалета на рускинята, които веднага направиха впечатление на всички.

За разходка из британската столица, изпълнителката се спря на червен тренч и блуза от есенната колекция на Уляна. Певицата остана вярна на себе си и внесе още една нотка нестандартност в тоалета си като го окомплектова със специфично жабо. Прическата на Гага напълно отговаряше на ретро стила на Сергеенко, чиято настояща колекция е вдъхновена от кинематографията от 50-60-те години на миналия век.

На следващия ден Гага отново засвидетелства любовта си към творенията на рускинята, като се появи с нейна дреха на партито след закриването на Параолимпийските игри. Дрехата закри есенно зимното ревю на Уляна, а на подиума бе представена с наметало с качулка. Смелата Гага обаче бе решила да покаже дълбокото й деколте и бе комбинирала роклята с аксесоар за коса и ръкавици.

Уляна Сергеенко