Дойде времето, в което да се отправим на пазар за сексапилни, красиви и удобни ботуши, които да топлят краката ни тази късна есен и които да ни дават нужната доза увереност.

Когато се разровим из модните блогове за вдъхновение ще открием, че традиционното черно е заместено тази година от бордо, а ботите отстъпват място на чизмите, които ние лично много харесваме.

Завладейте света с правилните обувки

Джулия от galmeetsglam.com пише в блога си: "Есента ни напомня на онези моменти с близките ни, които се помнят завинаги - тичането в листата, гоненицата и красивите цветове на дърветата. Вдъхновявам се за гардероба си именно от тези мигове. Затова когато пазарувах за ботуши тази година не си избрах чизми в черно, както всяка година, а такива в бордо. Огледайте се - този цвят е навсякъде около вас. Любимата ми комбинация тази есен? Палто в цвят "камилска кожа" и ботуши в бордо. Нека да са чизми, всички знаем колко добре стоят".

Що се отнася за този вид обувки, ние сме категорични: няма по-секси обувки от тези над коляното в любимия кралски нюанс на бордото. А вие, момичета, бихте ли си заменили традиционните черни ботуши с такива в този цвят?