Семейство Бекъм са горди собственици на къща в един от лондонските богаташки квартали, но предстои да се сдобият и с ново имение в топлия и слънчев Лос Анджелис.

Според последни слухове, Дейвид и Виктория са в края на голяма имотна сделка за 5.4 милиона паунда. Имението, на което са хвърлили око, се намира в тихите покрайнини на Града на ангелите – любимо място за почивка на британското семейство.

Луксозната къща, носеща името Amberley House, се разполага на 22 акра площ и е забележителност в местността Найлсуърт.

Местни бъдещи съседи твърдят пред Daily Mail, че не знаят дали със сигурност Виктория, Дейвид и децата ще се местят в имението, но „всички непрестанно говорят за това, а и неведнъж двамата са били засичани тук“.

Новината за новия им семеен дом идва, след като по медиите се породиха слухове за края на 16-годишният брак на 41-годишната дизайнерка и 40-годишният футболист.

Самата Виктория заяви миналата седмица пред списание Grazia: “Нищо не застрашава силната връзка помежду ни. Благословена съм с този прекрасен съпруг, както и с красивите си, здрави и щастливи деца. Да, пътуваме много заради работата и благотворителните кампании, които поведохме, но винаги намираме време един за друг като двойка и като семейство. Дейвид и аз няма какво да доказваме относно любовта си. Обичаме се, грижим се един за друг и сме едно здраво семейство”.



А ето и изглед отвън и отвътре на имението Amberley House...