Песента "I Was Here” е седмата подред от албума "4" на Бионсе, която се сдобива със свой видеоклип.

Проектът е доста по-различен от всичко останало, което певицата е правила досега. Кадрите за новия клип за заснети Генералната асамблея на ООН. Видеото е посветено на Световния хуманитарен ден в чест на работещите в областта на международната помощ, който се отбелязва от ООН на 19-ти август.

Клипът е заснет на фона на показваните зад нея зрелищни картини на наводнения или спасители вадещи хора под развалини от земетресение.

По-рано изпълнителката на "Cray In Love" се срещна с генералния секретар на Организацията Бан Ки Мун в залата на Общото събрание. Двамата обсъдиха новата кампания, която ще окуражава хората по целия свят да участват в благотворителни дейности.



Видеото, което певицата дарява на ООН, ще бъде включено в кампанията за излъчване в интернет на www.whd.iwashere.org. То ще покаже работата на хуманитарните организации по света, придружени от свидетелствата на милиони доброволци.

"Ние всички виждаме заглавията и се питаме: "Какво мога да направя, за да помогна?" Световният ден на хуманитарната помощ е една възможност да покажем, че сме там, че хуманитарните въпроси са важни за нас", казва Бионсе.