Бионсе, Ким Кардашиян, Лейди Гага, Дженифър Лопез и много други звездни почитателки на обувки са буквално пристрастени към моделите на Ruthie Davis.

Любовта на дизайнерката към обувките започва още от детството й, когато тайно се вмъква в червените лачени токчета на майка си.

Тя си спомня за тях с нескрито умиление и разказва как ги скривала под завивката си и заспивала с тях сякаш са плюшената й играчка.

Страстта й към обувките с годините се трансформира в безкомпромисно желание да създава едни от най-провокативните модели в света.

През 2006-та Рути пуска на пазара своята първа официална колекция от ръчноизработени италиански обувки, които са представени от личния й бранд Ruthie Davis.

Марката предлага класа, стил и технология във всеки чифт, който представят. Смесицата между модернизъм, минимализъм и истински блясък са формата, чрез която дизайнерката и екипът й завладяват света на женската суета.

Музата, която води Рути Дейвис по пътя на творчеството й е вечната, провокативната и все пак мистична жена, излязла като от филм за Джеймс Бонд, която не се спира пред никого и нищо.

Футуристичен шик и пленителна женственост – тайната на Ruthie Davis.

Един от най-семплите и най-популярни модели обувки се казва Ruthie Davis "Angelina".

Боинсе

Никол Шерцингер

Деми Лавато

Кели Роуланд

Майли Сайръс

Румър Уилис

Ако пък искате да си спечелите мечтания от вас чифт обувки, участвайте в играта на Kolektiva.bg и Woman.bg